Rabu, 11 Julai 2012

Susu KetoCal




sya agk teruja dgn susu ketocal ini. mendengar melalui member mulanya yg ank dia, puteri najihah berusia 4 bln sudah mula diserang sawan, 1 hari lebih 20 kali dia diserang sawan. kesiannya kan. xdpt sya bygkan camna keadaan bayi itu ketika diserang sawan. sawan pulak byk jenis, najihah klu diserang sawan kaki tgn nya kan goncang  & bdn dia mngeras. darwisy lak jenis tsentak mcm terkejut, kdg² mata je naik atas sekali lalu. ada lak yg jenis kejang. yg jenis kejang ni selalu ramai yg alaminya.
hah berbalik kpd susu ketocal ni, alhamdulillah sejak najihah disuggestkan oleh doc pakar sawan dia semakin berkurangan sehari kdg kena 4 kali  & kdg kala xpenah kena. alhamdulillah perubahan yg positif. najihah mmg xleh mnum susu @ ubat/mknan yg  yg mengandungi gula, sgt sensitif. susu ini mmg khas utk sawan, namun susu ni agak mahal lg drp alpha lipid yg darwisy amalkan. susu ni hnya boleh dptkan drp supplier di sg buloh under hospital. klu alpha lipid rm180, ketocal rm270. huh mau gugur rmbut2 yg ada ehheheh. namun klu ianya mbuahkan hasil pasti x terasa duit yg mengalir kan? pasti sgt² berbaloi kan. cuma aku msh blom bertnyakan doc pkar utk darwisy susu ini. aku perlu mdptkan khidmat nasihat pakar dlu sblm menggunakannya utk darwisy. maybe x sesuai memandangkan darwsiy jrg diserang sawan cuma dia suka mngeras klu x puas ati, xselesa @ marah.
skrg ni mmg tabiat dia suka keraskan bdn. mmg kna sentiasa di rumah je la nmpk gayanya. mmg susah nk ke hulu ke hilir. klu soping letak dia dlm stroller dia keraskan bdn klu lma sgt/boring/xselsa. klu dukung plak dia suka lentiknyan bdn & kepala ke belakang. 
aku plan nk abiskan dlu susu alpha lipid darwisy selama 3 bln bru berpikir ke arah lain. semoga allah permudahkan segala urusan darwisy & kami sekeluarga. amin

3 Comments:

  1. Abil Fikri Ahmad said...
    Darwisy, uncle tau darwisy strong, n uncle nak tgk darwisy jadi dewasa yg sihat, kuat n hamdsome tau nanti boleh jadi playboy!! Be a fighter Darwisy..
    bEe HoNeY said...
    amboi playboy xtahan tuh. hahha darwisy mmg strong tau cam uncle gak. i'allah darwisy akn cuba fighter...hehhe
    rubendran gunaselan said...
    Nutri Venture Sd Bhd adalah supplier Ketocal 3:1 dan Ketocal 4:1.Nama saya Ruben,Sales Rep company tersebut.Jika perlukan produk ini,anda boleh menghubungi saya.0143094360

Post a Comment