Rabu, 2 Disember 2009

Deepblue Lense Contest

cara-cara join contest nie...
yang perlu anda lakukan hanyalah tempek badge seperti dibawah ini di blog anda.. jika boleh biar la senang untuk dilihat.. lepas tempek tu, anda dikehendaki memberitahu saya yang anda dah tempek badge tu via email (crawler_os [at] yahoo [dot] com), comment box, oggix, ym... terserah kepada anda...

tempek badge yang bawah nie ye...



sapa yang dah tempek badge diatas pun diminta inform kat mama sebab secara automatic korang dah join contest nie...

duration
contest ini akan bermula dari 30 Nov(12.01am) ~ 6 Dec 2009 (11.59pm)

macam mana contest nie diadakan
mereka yang join contest nie, nanti akan mama update list kat blog nie.. lepas tu mama akan pakai random.org untuk pilih pemenangnye... senang kan? (ye la, contest simple, harus la cara pilih pemenang pun simple... hehe)..

hadiah - untuk Seorang (tapi berdoa la mana la tau kot-kot tlebih baik hati nanti.. huhu)
* outdoor shooting
* 1 sesi photoshoot selama 1-2 jam
* 100-150 shots (+ 50 edited pics) in CD
* location around Shah Alam & Putrajaya SAHAJA!

ps, actually hadiah nie adalah pakej yang kami tawarkan buat masa nie, ianya berharga RM50 aje... so, kalau rasa cam lambat je nak tunggu result contest nie, boleh je hire kami dengan harga di atas... huhu...
SGT MURAH KAN?

1 Comment:

  1. precious innocent said...
    thanx for joining this contest...

    -mama emma®-

Post a Comment