Rabu, 2 Disember 2009

Contest Si Manja Berkaca Mata


huh rini dh ujg thn (29.12.09) aku bru ngadap blogger aku utk di updated kan...rupanya my princess tsenarai dlm top 25....huuhuuh byk kan hiihiihihi. xpe aku x ksh pun sj je sesuka msk contest bila time boring2 hiihih....






JENG .....




JENG......




JENG......


Nama : Puteri Hajar Darwisyah Abu Shukry
Umo : 3 thn 2 bln

ha dh lma x msk contest....dh mls rya tp rini dsebabkan boring & agk sesuai dgn pic yg dijumpai aku pun pulun r msk.... contest kali ini dianjurkan oleh littlemishkah . cute2 je ank² yg msk contest ni...utk mngetahui syarat² nya sila la rajin kan diri utk lawat blog toke spek tu ya. jgn mara ya toke spek .

3 Comments:

  1. ummumishkah said...
    Datang nak review tapi tak dapat as no name and age si manja.. pls update and inform me kay!
    ummumishkah said...
    OK SIS.. Puteri anda contestant no 143.. GOOD LUCK!
    bEe HoNeY said...
    Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

Post a Comment