Jumaat, 11 September 2009



ni pic my princes msa kocik2, otw ganu ke kl msa ni 1st time blk ganu pas dia lahir, blk rya sma...suka sgt2 aku tgk pic ni...cute je tembam, bulu mata lentik gi2....msa ni umo bri 5bln....senyum comei sgt


ha ni 3rd aku msk contest...klu iktkan 4th...tp yg epi family contest anjuran mieza tu tlepas lak...huwaaaa sedih sgt3x....tenet tiba2 xde kat opis....pdhal mlm tu dh ready seme...save as draft dh pun...xpe la dh mmg xde rzki aku...huk3x...hope pasni xtlpas g...ihih i'allah. kali ni muka si kecik je ku tempek n aksi dia bsama slh 1 bear dia....

Syarat-syarat wansteddy contest....

1. Jadi follower wansteddy.
- dah

2. Taruk link blog wansteddy kat bloglist anda.
- dah

3. Tepek banner contest wansteddy kat sidebar blog anda.
- dah

4. Sediakan satu n3 yang bertajuk contest wansteddy: love teddy bear.
- dah

5. Adakah anda meminati teddy bear? Berikan jawapan ya atau tidak.
- ya...sgt2

6. Tepek gambar mana2 gambar anda atau ahli keluarga anda yang paling anda sukai. Tak kisah la gambar masa kecik mahupun gambar terkini. Pastikan gambarnya jelas. Anda dialu-alukan meletakkan gambar bersama teddy bear (tiada paksaan).
- dah

7. Ceritakan kenapa anda sukakan gambar tersebut.
- suka sgt pic ni sbb hjr nmpk cute...manja...xleh renggang n teddy bear dia...

Hadiah?.......... Hadiahnya akan aku beritahu kelak. Pastinya berkaitan dengan teddy bear. Sekiranya ada yang berminat untuk mensponsor hadiah, amat2lah aku alu-alukan.

2 Comments:

  1. wansteddy said...
    comeynya ur pingces wit teddy bear. saya dh double cek, nmpknya xde mslh. kalau ada sbrg mslh sya akan hubungi lyn segera.

    tqvm 4 joining my contest, good luck!
    bEe HoNeY said...
    thanx wansteddy

Post a Comment